In onze eigen studio kan je terecht voor alle fotoshoots van zowel Baby’s, kleuters en peuters, van coole tieners tot zelfs verliefde jonge en minder jonge koppeltjes.
Shoots voor alle gelegenheden van zowel communiekaartjes, uitnodigingen, kerstkaartjes ….. noem maar op. Ook de drempel voor een professionele fotoshoot met het oog op een persoonlijk portfolio, is voor de jonge modellen en tieners zeer laag.

Wat kan je verwachten tijdens een shoot in onze studio:
Spanningen en zenuwachtigheid is niet leuk en kan zelfs zichtbaar zijn op de foto. Daarom gaan wij er voor zorgen dat jij je al snel op je gemak gaat voelen. Door enkel op afspraak te werken zijn we in de mogelijkheid om enkel met u bezig te zijn zonder gestoord te worden. Onze grote studio op de eerste verdieping, is dan ook volledig afsluitbaar zodat kleine kindjes of huisdieren vrij kunnen rond lopen. Op deze manier kunnen zij zich al snel aanpassen aan de voor hen toch nieuwe omgeving. Door onze professionele en geduldige aanpak voelen zowel de kinderen als huisdieren zich vrij snel op hun gemak. Ook voor de zwangershaps-, baby- en intieme shoots zorgen wij door onze professionele aanpak voor een serene sfeer waar je volledig ontspannen kan genieten van deze unieke ervaring. Onze kleine studio op het gelijkvloers is zeer handig voor mensen die net iets slechter te been zijn of voor huisdieren die geen trappen kunnen doen.

Wat verwachten wij van jou:
Misschien raar, maar toch een veel gestelde vraag. Zoals reeds vermeld is er veel mogelijk en luisteren wij vooral naar jouw wensen. Het enige dat wij dus van jou verwachten, is dat je vooral jezelf kan zijn. Ontspannen en dit mag zelfs heel zot zijn. Je mag je kleden zoals jij dat graag wil. Het zijn jouw foto’s en dan willen wij dat graag vast leggen zoals jij het voor ogen hebt.

In onze standaard shoot is één uur studio inbegrepen. Tijdens dit uur is veel mogelijk. Zowel in combinaties van personen als de mogelijkheid tot het wisselen van outfits. Tijdens deze shoot is er ook de mogelijkheid voor het wisselen van de achtergrond ( van Wit naar Zwart )

Ook onze “Trouwe vriend” mag zeker niet vergeten worden. Het is de harde realiteit maar we leven nu eenmaal langer dan onze trouwe huisdieren. We staan er niet altijd bij stil, en als het spijtige moment er is waar onze trouwe vriend ons heeft verlaten, komt dikwijls het besef dat we geen mooi aandenken hebben. Een fotoshoot met je huisdier is niet alleen leuk om te hebben op het moment zelf, maar ook een mooie herinnering aan wat hij al die tijd voor je is geweest. Wij doen er dan ook alles aan om er voor te zorgen dat je huisdier op zijn gemak is. Zo kan jij als baasje met de mooiste resultaten pronken.

Voor meer foto’s en ideeën kan je gaan kijken op onze portfolio pagina.