Hoe gaan we te werk

Heel even kort schetsen hoe we tewerk gaan bij KaaTigo. Ook al kan je heel wat terug vinden op onze site en staan er al heel wat praktische zaken uitgelegd, toch staan we je graag persoonlijk te woord.
We geven je heel graag antwoorden op al je vragen omdat niet elke shoot en situatie hetzelfde is.

Om een superieure kwaliteit te kunnen leveren worden de foto’s van elke shoot steeds in RAW genomen.
We kunnen niet enkel de kwaliteit van de foto verhogen, het geeft ons ook de mogelijkheid om heel wat aan te passen aan de foto en deze te optimaliseren.
Onze RAW bestanden worden echter nooit meegegeven.
Enkel de volledig bewerkte foto’s binnen de afspraak worden digitaal in hoge resolutie en in web-formaat meegegeven.

 

Contacteer KaaTigo

Troef van KaaTigo - Volledige rechten of de foto's

Afspraak maken:

De shoot reserveren of vast leggen doen we liefst telefonisch om de volgende redenen.
Gezien we enkel op afspraak werken, is er heel veel mogelijk in onze agenda. Het doorgeven van de vrije momenten via berichten of mail is dus bijna onmogelijk gezien de grote variatie.
Mensen die overdag moeten werken moeten bij ons ook aan bod kunnen komen. Dit wil zeggen dat we ook afspraken maken ’s avonds en in het weekend.
Doordat onze agenda voortdurend wordt aangepast kan een vrij moment plots bezet zijn.
Tijdens het telefonisch contact voor de afspraak kan er ook belangrijke informatie gegeven worden welke noodzakelijk zijn voor de shoot.

Troef van KaaTigo - Vaste goedkope prijs

Shoot:

In onze studio: Jullie worden ontvangen in onze studio waar we eerst even bespreken wat de mogelijkheden zijn ( al dan niet aan de hand van voorbeelden ) en wat jullie verwachten.
Er worden ook een aantal tips gegeven die de shoot leuk laten verlopen. Ook met New-Born fotografie zal er even overlopen worden wat we allemaal gaan doen en hoe we dit het beste aanpakken.
In dit geval zal steeds het tempo bepaald worden door het babytje zelf en gaat het comfort en welzijn van het babytje boven alles.

Op verplaatsing: Kom ik ter plaatse op het afgesproken adres. Hier is meestal het doel of de aard van de shoot reeds besproken.
Bij de shoot op verplaatsing denken we mee met de klant en zoeken naar de beste plaatsen, composities en mogelijkheden.

Troef van KaaTigo - Hoge inzet en toewijding

Viewing sessie:

Deze datum wordt meestal besproken na de shoot zelf. Tijdens deze viewing zullen er een deel van de RAW foto’s bewerkt zijn om de mogelijkheden van de bewerkte foto’s te laten zien.
Daarna kunnen er uit een selectie previews foto’s gekozen worden. Het aantal inbegrepen foto’s zijn vermeld volgens het type shoot. Ook de prijzen van de extra foto’s zijn afhankelijk van dit type shoot.
De prijs van de extra foto’s zal op het moment van de viewing berekend en afgerekend worden. De extra of nog niet bewerkte foto’s zullen in de periode daarna bewerkt en aangeleverd worden.