Wat zijn onze troeven

Onze afdeling grafische toepassingen, ontwerp, vormgeving, illustraties, web, animatie… Wij werken al uw ideeën uit in samenspraak met u en naar uw smaak. Elk project is uniek en op maat.

Onze afdeling Fotografie en beeldbewerking is gericht op beide doelgroepen van zowel bedrijfsfotografie als particulieren. Dit telkens met het oog op het aanleveren van de beste kwaliteit aan de beste prijzen.  Ons doel is de fotograaf terug dichter bij de mensen brengen. Hiervoor hebben wij een aantal zeer grote troeven.

Contacteer KaaTigo

Troef van KaaTigo - Volledige rechten of de foto's

Troef 1: Rechten op de foto’s

In tegenstelling tot de meeste fotografen wordt u na de fotoshoot eigenaar van uw foto’s. De volledig bewerkte foto’s worden u digitaal in de hoogste resolutie aangeleverd. Dit wil zeggen dat u na de aankoop niet meer voor verrassingen komt te staan. Met deze digitale bronbestanden kan u zoveel afdrukken maken als u wenst en waar u wenst.

Troef van KaaTigo - Vaste goedkope prijs

Troef 2: Prijzen

Onze prijzen zitten ver onder de gemiddelde prijzen van de collega fotografen. Het mag de mensen niet afschrikken om naar de fotograaf te stappen en te denken dat ze hier onbetaalbare rekeningen gepresenteerd krijgen. Onze prijzen zijn dan ook zeer duidelijk en op voorhand besproken. Geen onaangename verrassingen achteraf.

Troef van KaaTigo - Hoge inzet en toewijding

Troef 3: Hoge inzet

Onze “HOGE” inzet en toewijding om steeds het beste resultaat aan te leveren. Wij zijn enkel tevreden met het beste en elke klant is voor ons even belangrijk. Vriendelijkheid en vertrouwen dragen wij hoog in het vaandel. Het is dus ook zeer belangrijk dat de mensen zich snel thuis voelen.

Troef van KaaTigo - Hoge inzet en toewijding

Troef 4: Volledige pakket

Door onze afdeling “videografie” kunnen we nu totaal pakketten aanbieden van zowel professionele foto reportages alsook professioneel gefilmde en gemonteerde video’s. En de mogelijkheid voor de combinatie van beide.